Fusilli s baklažánom a cuketou
25. 10. 2021
Recept je vhodný pre: 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza
Ingrediencie na 1 porciu:
- Prodietix cestoviny fusilli
- 100 g menšej cukety
- 100 g baklažánu
- bazalka
- 1 lyžica olivového oleja
- soľ
- korenie
Cuketu a baklažán nakrájame na pol centimetrová kolieska. Rozložíme na pracovnú plochu, osolíme a necháme "vypotiť" prebytočnú vodu. Po pár minútach obrúskom vodu zotrieme a vkladáme na rozpálenú panvicu pokvapkanú olivovým olejom. Orestujeme dozlata z oboch strán. Po orestovaní zľahka osolíme a okoreníme. Zmiešame s cestovinami pripravenými podľa návodu na zadnej strane výrobku a pridáme natrhanú bazalku. Pred konzumáciou pokvapkáme olivovým olejom.