Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Proteínová tvarohová buchta

25. 10. 2021

Recept je vhodný pre: 2. fázu, 3. fázu 

ingrediencie na 6 porcií

postup prípravy

Rúru si predhrejeme na 180 ° C. Obaja tvarohy dáme do misky a postupne do nich šľahačom zašľaháme rozklepnuté vajcia, sladidlo a Prodietix krém s príchuťou vanilky.
Tortovú formu vyložíme papierom na pečenie. Do pripravenej formy nalejeme polovicu cesta, do zvyšnej polovice pridáme holandské kakao. Kakaovú časť cesta lejeme do svetlej cik cak, aby bola buchta pekne dvojfarebná. Buchtu pečieme na 180 ° C 20 minút. Potom stiahneme na 150 ° C a dopekáme ešte cca 30 minút. Pri podávaní môžete buchtu ozdobiť 100 gramami ovocia.