Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Cestoviny Primavera

20. 10. 2021

Recept je vhodný pre: 2. fáza, 3. fáza

Ako lepšie privítať jar než typicky jarným receptom, ktorý je navyše jednoduchý na prípravu? Cestoviny Primavera potešia každého gurmána a vďaka diétnym surovinám neohrozia vašu štíhlu líniu.

Čo potrebujete (2 porcie):
  • 1 balenie Tagliatelle Prodietix (balené po 2 porciách)
  • 5 výhonkov zelenej špargle
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1/2 cibule
  • 1/2 zelenej cukety
  • 1 strúčik cesnaku
  • pár cherry paradajok
  • hrsť fazuľových strukov
  • soľ
  • korenie mleté
  • 20 g parmezánu na posypanie

Ako na to:

1. Najprv si uvaríme cestoviny podľa návodu na etikete. Špargľu ošúpeme v dolnej tretine škrabkou na zemiaky, následne zviažeme a uvaríme v osolenej vode tak, aby hlavičky neboli položené do vody. Varíme asi 10 minút.

2. Potom si olúpeme a pokrájame cibuľu, cuketu nakrájame na drobné prúžky a nasekáme cesnak. V panvičke si rozohrejeme olej a osmažíme na ňom najprv cibuľu a po pár minútach pridáme cuketu a fazuľové struky. Smažíme, kým zelenina nezmäkne.

3. Potom pridáme nasekaný cesnak a na nakrájané cherry paradajky a ešte chvíľku povaríme. Dochutíme soľou a korením. Na záver pridáme cestoviny a šparglu a dôkladne premiešame.

4. Hotové cestoviny na tanieri posypeme nastrúhaným parmezánom.

5. Dobrú chuť!

Súvisiace produkty