Omeleta s príchuťou paradajok a byliniek
Pridajte obsah balenia (25 g) do 120 ml vody a dôkladne premiešajte (napr. v šejkri). Vylejte pripravenú zmes na panvicu a opekajte do požadovanej konzistencie a farby. Omeletu môžete pripraviť tradične alebo ako miešané vajíčka. V tom prípade pridajte do pripravenej zmesi na omeletu ešte cca 10 ml vody naviac.
Energetická hodnota (kJ) | 1599 (390) kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 369 (92) kcal |
Tuky | 5.5 (1.4) g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1.7 (0.4) g |
Sacharidy | 7.6 (1.9) g |
- z toho cukry | 3.4 (3.4) g |
Vláknina | 1.9 (0.5) g |
Bielkoviny | 71 (18) g |
Soľ | 3.9 (0.97) g |
sušený vaječný bielok, sušený žĺtok (44 %), mliečne bielkoviny (emulgátor: lecitíny), sušená zelenina (paradajky, cibuľa, červená paprika) (5.1 %), zmes sušených byliniek a zmes korenia (paprika, kurkuma, petržlen, tymian, cesnak, čierne korenie, bazalka, majorán), jedlá soľ, arómy, protihrudkujúca látka: uhličitan horečnatý, vitamíny (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12), maltodextrín
* Referenčná hodnota príjmu u dospelej osoby
môže obsahovať: lepok, kôrovce, ryby, sóju, orechy, zeler
NUTRIČNÉ ZLOŽENIE na 100 g (na porciu 25 g)
|
|
---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 1599 (390) kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 369 (92) kcal |
Tuky | 5.5 (1.4) g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1.7 (0.4) g |
Sacharidy | 7.6 (1.9) g |
- z toho cukry | 3.4 (3.4) g |
Vláknina | 1.9 (0.5) g |
Bielkoviny | 71 (18) g |
Soľ | 3.9 (0.97) g |