Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Zapečený karfiol s bylinkami

21. 10. 2021

Recept vhodný pre: 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza

Karfiol odvodňuje, podporuje chudnutie, posilňuje imunitný systém a stará sa o vysoký obsah živín vo všetkých telesných bunkách. Tento recept si môžete pripraviť aj deň vopred a na druhý deň máte pripravený výborný obed.

Čo potrebujete (1 porcia):
  • 1 balenie Prodietix omelety
  • 200 g karfiolu
  • hrsť čerstvých byliniek (bazalka, majorán, tymián)
  • soľ
  • čierne korenie
  • sušená cibuľa

Ako na to:

1. Karfiol umyjeme, otrháme listy a rozdelíme na ružičky, ktoré uvaríme v osolenej vode.

2. Medzitým si pripravíme Prodietix omeletu s bylinkami podľa návodu na zadnej etikete.

3. Uvarený karfiol zlejeme a pokrájame na malé kúsky. Čerstvé bylinky nasekáme najemno a pridáme ku karfiolu. Celú zmes podľa chuti osolíme, okoreníme a pridáme sušenú cibuľu. Všetko premiešame a prilejeme pripravenú Prodietix omeletu. Vzniknutú hmotu nalejeme do pekáča, ľahko vymazaného repkovym olejom.

4. Pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov 20 - 25 minút, dozlatista.

5. Podávame so zelerovými hranolkami alebo so zeleninovým šalátom z povolenej zeleniny.