Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Fusilli s mangoldom a listovým špenátom

21. 10. 2021

Recept vhodný pre 1. fáza, 2. fáza, 3. fáza

Mangold priaznivo pôsobí proti kôrnateniu ciev a obsahuje veľké množstvo kyseliny šťaveľovej. Jeho úprava je podobná viac používanému špenátu. Spestrite si svoj diétny program už od 1. fázy…

Čo potrebujete (1 porcia):
  • 1 balenie Prodietix fusill
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 2 lyžice sušeného cesnaku
  • 2 lyžice sušenej cibule
  • 150 g mangoldu
  • 150 g listového špenátu
  • soľ
  • čierne korenie
  • od 3. fázy 100 g 20% t.v.s. tvrdého syra

Ako na to:

1. Prodietix fusilli uvaríme podľa návodu na zadnej etikete. Umyjeme mangold a listy španátu a necháme v sitku odkvapkať.

2. Na rozpálenú panvicu s 2 lyžicami olivového oleja dáme mangold aj špenát, ochutíme cesnakom, cibuľou a na miernom ohni restujeme približne 5 minút.

3. Cestoviny scedíme a vmiešame orestovanou zeleninu. Podľa chuti osolíme a okoreníme.

Náš TIP: V 3. fáze diéty je možné ešte posypať nastrúhaným syrom.

Súvisiace produkty