Proteínová Margherita
Recept je vhodný pre: 2. fáza, 3. fáza
Predstavujeme vám recept na proteínovú pizzu Margherita, ktorá je nielen jednoduchá a rýchlo hotová, ale aj výborne chutí a je vhodná už od 2. fázy diéty. Tento recept vám prinesie pravú chuť Talianska priamo do vašej kuchyne. Jediné, čo budete potrebovať je náš Pizza Base, paradajky, mozzarellu light a čerstvú bazalku. Takže, ak hľadáte alternatívu klasickej pizze, táto proteínová verzia je pre vás ideálnou voľbou.
Čo potrebujeme:
- 1 balenie Prodietix Pizza Base
- čerstvá bazalka
- 3 cherry paradajky
- sušené oregano
- 70 g mozzarella light
Ako na to:
1. Zohrejte rúru na teplotu 200 °C.
2. V horúcej vode sparte 3 ks cherry paradajok, ktoré následne zbavte šupky a dužinu rozmixujte do hladkej konzistencie.
3. Na Pizza Base naneste rovnomerne salsu z cherry paradajok a posypte oreganom. Následne poukladajte nakrájanú mozzarellu a doplňte lístkami bazalky.
4. Vložte do rozohriatej rúry na 5-10 minút.
5. Po upečení ozdobte celú pizzu ešte pár lístkami čerstvej bazalky a servírujte.