Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Kurací vývar so zeleninou

22. 10. 2021

Kurací vývar je jednoducho všeliek. Pridajte ešte veľa zeleniny a pripravte si tak variantu výbornej večere do akejkoľvek fázy diéty. Pre prvú fázu s rezancami ako proteínové jedlo, od druhej fázy s kuracím mäsom ako "normálne jedlo".

Ingrediencie:

  • Kurací hrudník
  • 2 l vody
  • 150 g brokolice
  • 150 g stonkového celeru
  • Petržlenová vnať
  • Čierne korenie
  • Soľ
  • Bobkový list
  • Nové korenie
  • Strúčik cesnaku
  • 1 malá cibula
  • Extra ingredience:
  • Pre 1. fázu: čínske rezance Prodietix
  • Pre 2.  fázu: kuracie prsia 150 g
  • Pre 3. fázu: kuracie prsia 150 g, lyžica strúhanej mrkvy, lyžica strúhaného petržlenu

Postup prípravy

Kuracie kosti vložte do hrnca s vodou. Vodu priveďte pod bod varu. Ak varíte variantu pre druhú a tretiu fázu, pridajte kosti aj s mäsom).
Po dvoch hodinách pridajte očistenú zeleninu a pokračujte ešte aspoň hodinu. Hotový vývar sceďte cez jemný cedník. Rozdeľte do nádob a nechajte vychladnúť. V chladničke vám vydrží pár dní, v mrazničke aj niekoľko týždňov.
V prvej fáze konzumujte vývar so zeleninou a čínskymi rezancami Prodietix pripravenými podľa návodu.
V druhej fáze podávajte vývar so zeleninou s natrhanými kúskami kuracích pŕs.
V tretej fáze podávajte vývar so zeleninou (vrátane mrkvy a petržlenu) a s natrhanými kúskami kuracieho mäsa.
Dobrú chuť!

Súvisiace produkty