Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Pečená treska s teplou zeleninou

26. 10. 2021

Recept vhodný pre: 2. fázu a 3. fázu

ingrediencie na 2 porcie

  • 300 g tresky
  • 1 menší baklažán
  • 1 menšia cuketa
  • 1 paradajka
  • 2 lyžice panenského olivového oleja
  • soľ
  • čierne korenie
  • tymián

postup prípravy

Tresku starostlivo očistíme a osušíme. Na pripravený plech vystlaný papierom na pečenie vyskladáme filety, potrieme kvapkou olivového oleja, osolíme, okoreníme a pridáme tymián.
Rybu pečieme vo vyhriatej rúre na 180 ° C približne 15-20 minút.
Baklažány nakrájame na hrubšie kolieska, posolíme a necháme chvíľku "vypotiť", potom dôkladne odsajeme vyparenú tekutinu. Cukety aj paradajky krájame tiež na zhruba rovnako hrubé kolieska.
Na vyhriatej panvici vytretej olivovým olejom opekáme baklažán, potom cuketu a nakoniec paradajky.
Takto pripravené suroviny rozdelíme do dvoch porcií.