Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Pad thai

22. 10. 2021

Ingrediencie:

(2 porcie)

  • 1 balenie shirataki
  • 120 g kreviet
  • 1 zväzok jarnej cibuľky
  • 1/2 pórku
  • 100 g mungo klíčkov
  • 2 lyžice slnečnicového oleja
  • 2 ks vajec
  • 1 lyžica sójovej omáčky
  • 1 lyžica rybej omáčky Squid
  • 1 strúčik cesnaku
  • 6 lyžíc mrkvy
  • Šťava zo 1/4 limetky
  • 1 lyžica drvených arašidov (nepražených, nesolených)

Postup prípravy:

Najskôr rozstrihneme balenie rezancov. Vylejeme tekutinu a prepláchneme prúdom horúcej vody. Nahrubo nasekané arašidy opražíme nasucho na panvici a necháme bokom. Nasekáme cesnak a jarnú cibuľku nakrájame nadrobno. Mrkvu a pór nakrájame na tenké prúžky. Tiež mäso nakrájame na tenké prúžky.

Vo woku rozpálime olej na maximum. Do panvice vložíme krevety a opekáme asi 3 minúty, pridáme cesnak a vajíčko. Potom pridáme rezance a zeleninu. Zmes ochutíme sójovou a rybou omáčkou. Nakoniec pridáme najemno nakrájanú jarnú cibuľku a klíčky.

Servírujeme s opraženými arašidmi, pokvapkané limetkovou šťavou. Môžeme pridať sušené chilli (maximálne povolené množstvo je 1/2 lyžičky denne).