Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Čevapčiči

25. 10. 2021

Recept je vhodný pre: 2.fázu, 3. fázu


ingrediencie na 5 porcií

  • hovädzie mäso 500 gramov
  • olej olivový 1 lyžička
  • 2 lyžičky sušenej cibule
  • štipka červenej papriky
  • soľ
  • korenie čierne
  • petržlen hladkolistý

postup prípravy

Chudé hovädzie mäso pomelieme alebo rozmixujeme. Vmiešame do neho olej, sušenú cibuľu, korenie a nasekanú petržlenovú vňať.
Rukami namočenými v studenej vode vytvarujeme menšie valčeky, potrieme ich olivovým olejom a upečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov približne 30 minút. Hotové čevapčiči servírujeme s dijonskou horčicou, zeleninovým šalátom a varenými zemiakmi.