Došlo k strate internetového pripojenia, skontrolujte prosím Vaše internetové pripojenie, obnovte stránku a skúste vykonať akciu znova.
Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe, obnovte prosím stránku a skúste vykonať akciu znova.

Baklažánový tatarák s cereálnym chlebom

20. 10. 2021

Recept je vhodný pre: 2. fáza, 3. fáza

Chcete sa nadopovať vitamínmi a vlákninou, ale nemáte v zimnom období chuť na surovú zeleninu? Vyskúšajte nový recept na baklažánový tatarák s cereálnym chlebom Prodietix. Na tomto recepte si pochutí úplne celá rodina a vy sa nebudete musieť báť o svoju štíhlu líniu.

Čo potrebujete (2 porcie):

Ako na to:

1. Baklažán nakrájame na tenké kolieska, osolíme a chvíľku necháme odstáť, pokým nepustí vodu. Potom osušíme vodu papierovou utierkou.

2. Baklažán, paradajky, papriku a cibuľu nakrájame na malé kocky.

3. Na olivovom oleji najprv osmažíme cibuľu, potom pridáme ostatnú zeleninu a opekáme, kým baklažán nezhnedne - asi desať minút.

4. Dochutíme sušeným chilli, cesnakom, kapary a prípadne dosolíme / okoreníme.

5. Cereálny chlieb opečený v toustovači alebo na suchej panvici potrieme silnou vrstvou baklažanového tataráku a môžeme podávať.

6. Dobrú chuť